Twinkle | Digital Commerce

Home24 wordt marktplaats

2022-07-13
1000562
  • [nieuws]
  • 0:49

De Duitse online meubelverkoper Home24 heeft zijn webshop omgebouwd tot marktplaats. In de tweede helft van het jaar wordt het platform ook naar andere Europese landen uitgebreid.

Op de marktplaats zijn inmiddels 100.000 producten te vinden van meer dan 100 leveranciers. Home24 wil het assortiment het komende jaar verder uitbreiden. De marktplaats, die nu alleen beschikbaar is in thuisland Duitsland, wordt tegen het einde van het jaar ook uitgebreid naar andere Europese markten, zo laat de online meubelverkoper weten. Aanbieders op het platform zijn zelf verantwoordelijk voor hun logistiek, klantenservice en facturering. Daarmee kan Home24 zijn assortiment uitbreiden, zonder zelf nieuwe voorraden op te bouwen.

‘Met de marktplaats verbreden we ons assortiment en kunnen we klanten een nog waardevollere winkelervaring bieden,’ begint Marc Appelhoff, ceo van Home24. ‘Tegelijkertijd hechten we veel belang aan betrouwbaarheid, kwaliteit en expertise van de marktplaatsdealers. Home24 blijft haar klanten de service bieden die ze gewend zijn.’