Twinkle | Digital Commerce

Dit zijn de genomineerden voor de CrossBorder Top-30

2022-07-25
1000562
  • [nieuws]
  • 1:10

Twinkle en Dexport brengen jaarlijks in kaart welke Nederlandse online verkopers het hardst groeien over de grens. Tijdens het CrossBorder Event op 13 september wordt duidelijk in welke volgorde ze staan.

Voor de ranking in de CrossBorder Top 30 is de procentuele internationale omzetgroei van vorig jaar maatgevend. Voorwaarde is dat bedrijven het jaar ervoor (in 2020) al tenminste 100.000 euro omzet boekten over de grens. Ook mag een onderneming niet alleen op het buitenland gericht zijn.

Hieronder staan de namen van de bedrijven op de nieuwe lijst, in alfabetische volgorde:

Alpine Hearing Protection
Back Market
ChromeBurner
Cookinglife
De Isolatieshop
Dierapotheker.nl
Easytoys
Forza Refurbished
Goossens
Goudwisselkantoor
Inktweb
Kish
Ledlichtdiscounter.nl
Lucardi Juwelier
On that ass
Parkos
Plein
Refurbished.nl
Salontopper.nl
Score
Snowcountry
Sparkles
Stoov
Suitable
Van Uffelen Groep
Veneta.com
Visdeal
VONROC
Wallgroup
Werk Aan De Muur

CrossBorder Event

Juist in deze uitdagende tijden floreren bepaalde e-commerce bedrijven meer dan ooit. Wie zijn dat en hoe doen ze dat? Wat is hun Unlocked Potential? We krijgen een kijkje in de keuken, hoe deze bedrijven zijn omgegaan met de verschillende vraagstukken en uitdagingen. Hoe profiteren deze bedrijven van de kracht van marketplaces, wat zijn de kansen op het gebied van influencer marketing én hoe zorg je dat je je merk overeind houdt in deze roerige tijden? Het CrossBorder Event vindt plaats op 13 september.