Twinkle | Digital Commerce

Webwinkel Vakdagen

2022-06-15
1120630
  • [visie]
  • 0:54

Een volle Jaarbeurs, 250 toeleveranciers, 200 sprekers en meer dan 13.000 e-commerce professionals bij elkaar: de Webwinkel Vakdagen komen er weer aan! Een event waar ik elk jaar weer met veel plezier naartoe werk. Dit jaar met nog meer plezier dan anders, want ik kijk er enorm naar uit om iedereen weer live te zien. Op 29 en 30 juni is het zo ver!

Het waren gekke jaren voor de evenementensector. Webinars, podcasts, digitaal netwerken, online events, hybride events … We hebben alles voorbij zien komen. Maar niks haalt het toch bij een fysiek event waar je elkaar écht kunt ontmoeten. Oude bekenden zien, kennismaken met nieuwe gezichten, samen luisteren naar inspirerende presentaties en aan het eind van de dag samen proosten op een succesvol e-commercejaar.

Dus natuurlijk zijn we erbij met een stand (nr. 141) op de beurs (aangekleed door Thuiswinkel.org-lid FonQ) om je te informeren over het lidmaatschap van Thuiswinkel.org. Maar ook praat onze jurist Vincent Romviel je ter plekke bij over de nieuwe wet- & en regelgeving en onze duurzaamheidsspecialist Ellen de Lange geeft inzicht in hoe de consument over online winkelen en duurzaamheid denkt.

Hopelijk zie ik je daar!

Paloma van der Put
Eventmanager