Twinkle | Digital Commerce

Ankorstore helpt met ‘Ankorstart’ beginnende winkeliers op weg

2022-06-20
1000562
  • [nieuws]
  • 0:48

De Franse marktplaats Ankorstore heeft een programma gelanceerd waarmee het kleine, beginnende ondernemingen helpt te groeien. Dit jaar nog wil het platform 5.000 bedrijven helpen.

Ankorstart heet dat nieuwe project, waarbij jonge ondernemers worden geholpen bij het traject van het opzetten van een winkel, zoals de ontwikkeling en verfijning van een concept. Deelnemers kunnen bij Ankorstore terecht voor advies over verschillende aspecten van het runnen van een online onderneming, zoals assortimentsbeheer en inkoop. Ook kan men gebruikmaken van verschillende diensten die Ankorstore aanbiedt.

‘Met Ankorstart bewijzen we dat Ankorstore niet alleen een online B2B-marktplaats is, maar dat we een holistisch ecosysteem bieden voor retailers’, stelt medeoprichter Nicolas D’Audiffret. ‘Met onze alles-in-één oplossingen komen we tegemoet aan de meest uiteenlopende behoeften van onze gemeenschap. Of het nu gaat om het definiëren van het bedrijfsmodel, het kiezen van een locatie of het samenstellen van het assortiment.’