Twinkle | Digital Commerce

Albert Heijn lanceert maaltijdservice

2022-06-08
1000562
  • [nieuws]
  • 1:10

Maaltijd Thuis is de nieuwe maaltijdservice van Albert Heijn waarmee verse maaltijden worden thuisbezorgd bij klanten die hulp kunnen gebruiken bij het op tafel zetten van een verse en gezonde maaltijd.

Met Maaltijd Thuis kunnen klanten wekelijks verse maaltijden bestellen die op een vast moment en door een vaste bezorger worden thuisbezorgd. De maaltijden hoeven thuis alleen nog maar worden opgewarmd. De service wordt gelanceerd voor mensen die moeite hebben met boodschappen doen en koken of die op zoek zijn naar meer gemak. De maaltijden kunnen worden afgestemd op de wensen van de klant, waarbij rekening gehouden kan worden met persoonlijke eet- en dieetwensen zoals zoutarm, glutenvrij en vegetarisch. Ook kan het eten kleiner gesneden worden als dat nodig is.

Marit van Egmond, ceo van Albert Heijn, vertelt in een persbericht: ‘We willen allemaal graag lekker in ons vel zitten. Een goede, gevarieerde maaltijd is de basis om elke dag van het leven te genieten, voor jong en oud. Daarnaast weet ik hoe belangrijk een vertrouwd gezicht en een praatje aan de deur voor veel mensen is. Bij Maaltijd Thuis komt dit allemaal samen.’

Albert Heijn nam voor de nieuwe service de maaltijdenleverancier Food Connect over, dat nu onder de naam 'Maaltijd Thuis' doorgaat. De komende tijd legt de supermarkt de focus op het verder uitbreiden van de service, zowel voor particulieren als instellingen.