Twinkle | Digital Commerce

Moederbedrijf Gereedschapcentrum.nl neemt Verfwebwinkel.nl over

2022-02-08
1000562
  • [nieuws]
  • 0:56

Fixami, het bedrijf achter webshop Gereedchapcentrum.nl, heeft Verfwebwinkel.nl ingelijfd. Volgens het bedrijf is de overname onderdeel van de groeistrategie en moet het een bijdrage leveren aan de Nederlandse en Europese uitbreiding.

Verfwebwinkel.nl begon in 2010 als online winkel en is naar eigen zeggen sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste online webwinkels in Nederland. ‘We zochten echter naar meer slagkracht om het e-commerce spel nog beter te kunnen spelen’, stelt oprichter Kristian Naalden. ‘Dit hebben we gevonden bij Fixami. We herkennen elkaar in dezelfde aanpakkersmentaliteit en expertise binnen onze vakgebieden.’

Met de toevoeging van Verfwebwinkel.nl kan Fixami zijn assortiment uitbreiden met een nieuwe categorie en wordt daarnaast het personeelsbestand uitgebreid. ‘Wij zien bij Kristian en zijn team dezelfde passie om de klant iedere dag weer steeds een beetje beter te kunnen bedienen’, vult ceo John Wilson van Fixami aan.

Fixami is in Nederland actief met de shop Gereedschapcentrum.nl, in België, Frankrijk, Spanje, Italië en Duitsland is het bedrijf onder de naam Fixami actief.

Een overnamebedrag is niet bekendgemaakt.