Twinkle | Digital Commerce

Shopping in 2030 tijdens Webwinkel Vakdagen

2022-01-26
1120630
  • [nieuws]
  • 1:37

Op 26 en 27 januari 2022 vindt de 15e editie van het grootste e-commerce-event van de Benelux plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Er staan 250 e-commerceleveranciers op de beursvloer en meer dan 200 sprekers klaar om jou als digital commerce expert te inspireren en adviseren. Voor het scenarioteam van ShoppingTomorrow ‘Shopping in 2030’ wordt het een speciale editie, want naast het betreden van het keynote podium, wordt ook het boek Shopping in 2030 gelanceerd.

Boek en keynote Shopping in 2030

Nederlandse retailers, online en offline, moeten zich schrap zetten om het hoofd boven water te houden. Nu internationale platforms en andere buitenlandse spelers terrein winnen, vloeien steeds meer van de winsten de grens over. Verschraling van de Nederlandse retail ligt op de loer, daarom is het zaak dat de sector zich klaarmaakt voor de toekomst. Er is geen moment te verliezen.

Dat stelt het scenarioteam van ShoppingTomorrow ‘Shopping in 2030’ bestaande uit vooraanstaande deskundigen in digital commerce en andere onderzoekers en (voormalig) directeuren van toonaangevende bedrijven. Onder leiding van Bluebird Day, Magnus en Thuiswinkel.org werpen zij een blik op de toekomst van winkelen. Op welke technologische en marktontwikkelingen dient ondernemend Nederland zich voor te bereiden om ook in de toekomst succesvol te blijven, nationaal én internationaal?

De uitkomsten van deze vragen zijn door het scenarioteam gebundeld in een boek dat tijdens de Webwinkel Vakdagen wordt gelanceerd. Het boek staat vol met relevante trends, analyses en interviews met vooraanstaande experts in digital commerce Nederland. In het boek bespreekt het scenarioteam de toekomst vanuit vijf perspectieven:

  1. De ik- en de wij-klant
  2. De winkel van de toekomst
  3. Technologie leidt tot nieuwe vraagstukken
  4. Decentrale marktplaatsen
  5. Datasoevereiniteit

Kitty Koelemeijer (Hoogleraar Marketing en Retail aan Nyenrode Business Universiteit), deelnemer van het ShoppingTomorrowscenarioteam Shopping in 2030, betreedt tijdens de Webwinkel Vakdagen het keynote podium en geeft haar visie op de belangrijkste e-commercetrends richting 2030.

Thuiswinkel.org op de Webwinkel Vakdagen

Uiteraard staat Thuiswinkel.org ook op de beursvloer. We ontmoeten je graag bij onze stand (nummer 141). Kom gerust langs en laat je bijpraten over wat onze keurmerken voor jou kunnen betekenen. En ook over e-Academy en ShoppingTomorrow, de andere programma’s van Thuiswinkel.org. Tot eind januari!