Twinkle | Digital Commerce

Nieuwe eigenaar voor Buckaroo

2021-12-07
1000562
  • 0:57

Betaalplatform Buckaroo heeft in het Franse Keensight Capital een nieuwe meerderheidsaandeelhouder gevonden. Onder de nieuwe eigenaar wil het bedrijf verder groeien.

Keensight Capital volgt Blackfin Capital op als eigenaar. Die laatste stapte in 2017 in bij Buckaroo. Door die ondersteuning heeft het bedrijf in de loop der jaren naar eigen zeggen een krachtig internationaal aanbod op het gebied van betalingsverwerking en een scala aan diensten met toegevoegde waarde ontwikkeld zoals terugkerende betalingen voor bedrijven die gebruikmaken van abonnementsmodellen, credit management, smart checkout en split-payments voor marktplaatsen.

Onder de nieuwe eigenaar wil Buckaroo dus verder gaan groeien. Zo wordt het aanbod uitgebreid en wordt geïnvesteerd in go-to-market mogelijkheden en verdere geografische dekking. Daarnaast moet de investeerder Buckaroo ondersteunen tijdens de consolidatie van de sector: ‘We zijn enthousiast dat we Keensight kunnen verwelkomen als onze partner in deze nieuwe fase van groei, zeker gezien de sterke reputatie van het team in het versnellen van groei en internationale ontwikkeling’, stelt ceo Paul Scholten van Buckaroo.

De overname zal naar verwachting in het eerste halfjaar worden afgerond. Het is niet bekend hoeveel Keensight Capital betaalt voor de overname.