Twinkle | Digital Commerce

Zalando werkt samen met designerplatform Not Just A Label

2021-08-30
1000562
  • [nieuws]
  • 1:01

Modeplatform Zalando gaat vanaf komende maand samenwerken met Not Just A Label, een online netwerk van modeontwerpers. Het is een manier om het designerassortiment op Zalando te vergroten.

Not Just A Label werd in 2008 opgericht en beschikt pas sinds een jaar over een webshop. Het platform is bedoeld om designers te verbinden aan het publiek. Inmiddels zijn er meer dan 40.000 designers op te vinden.

De samenwerking is onderdeel van een plan van Zalando om het aanbod designerkleding op zijn platform uit te breiden. Zo worden er meer dan vijftig merken aan toegevoegd, zoals Missoni en Christopher Kane. Ook zullen verschillende designermerken die op het platform Not Just A Label te vinden zijn op het platform van Zalando komen te staan.

Anaheta Metghalchi von Berenberg van Zalando: ‘Wij zetten de komende tijd extra in op de categorie Designer door de mix van merken, het aanbod en de ervaring op de website te verbeteren. Samen met onze partners willen wij ons richten op het uitbreiden van een duurzamer en diverser en inclusief luxe- en designeraanbod om bij te dragen aan positieve verandering voor onze klanten en de industrie.’