Twinkle | Digital Commerce

T.O.M. BV mikt op fysieke uitbreiding

2021-07-26
1000562
  • [nieuws]
  • 0:59

E-commerce onderneming T.O.M BV wil de komende jaren zijn fysieke aanwezigheid uitbreiden. Het bedrijf heeft al een winkel in Tilburg. Binnen vijf jaar moeten daar vijftien winkels bijkomen.

Dat stelt oprichter Tom te Riele in gesprek met het Eindhovens Dagblad. De afgelopen jaren kondigde T.O.M BV regelmatig uitbreidingen aan op het gebied van logistiek en e-commerce. Zo werden er meerdere webshops toegevoegd aan het portfolio. Nu komt daar dus een fysieke uitbreiding bij. Volgens Te Riele komen de winkels te staan in grote steden ‘ondersteunend aan online.’ Ook test het bedrijf met afhaalpunten. Zo loopt er een proef bij een Jumbo Supermarkt in Eindhoven. Bij succes volgen er mogelijk meer.

Naast de uitbreiding op fysiek vlak is het bedrijf ook bezig met een online metamorfose. Momenteel zijn de verschillende webshops nog onder aparte namen actief, bijvoorbeeld Internet-bikes.com en Internet-babyshop.com. Later dit jaar worden deze ondergebracht onder één noemer: TOM. Hierdoor kan het bedrijf zich naar eigen zeggen beter onderscheiden als ‘het online warenhuis in Nederland op het gebied van vrije tijd.’ Middels een mediacampagne wil T.O.M BV de nieuwe shop onder de aandacht brengen.