Twinkle | Digital Commerce

Daniël Verheij nieuwe hoofdredacteur Twinkle

2021-06-02
1000563
  • [nieuws]
  • 1:03

Daniël Verheij is de nieuwe hoofdredacteur van Twinkle. Hij volgt François Kroes op, die eerder dit jaar zijn werkzaamheden voor de titel beëindigde.

Verheij (35) was tot voor kort werkzaam als hoofdredacteur bij High Profile Locaties, een online platform voor locaties voor zakelijke meetings en events. De afgelopen zes jaar schreef hij over de zakelijke evenementenbranche, verrichtte onderzoek naar de markt voor meetings en events en gaf hij leiding aan de redactie van nieuwssite GreaterVenues.com.

‘In een markt waarin de ontwikkelingen elkaar in moordend tempo opvolgen, is het belang van goede vaktitels niet te onderschatten’, aldus Verheij. ‘Juist nu e-commerce in het midden van haar grootste groeispurt zit sinds de begintijd van het internet, is het belangrijk dat we de ontwikkelingen volgen met onafhankelijke en kwalitatieve journalistiek. Twinkle heeft zich door de jaren heen bewezen als bron van betrouwbaar nieuws over e-commerce en zal die rol blijven vervullen. Ik ben dan ook erg blij met de kennis van het redactieteam van Twinkle en kijk er ontzettend naar uit om samen met hen aan de slag te gaan.’

Met de komst van Verheij is het redactieteam van Twinkle weer compleet, bestaande uit Daniel Verheij (hoofdredacteur), Danielle Scheffer (eindredacteur), Jelle Kempe (redacteur) en Tessa van Glabbeek (redacteur).