Twinkle | Digital Commerce

GoFastForward vond snel en eenvoudig de oplossing voor hun SEO vraagstuk

2021-04-28
1000562
  • [branded content]
  • 2:22

In de huidige arbeidsmarkt wordt het steeds lastiger om de juiste medewerker voor jouw vacatures te vinden. Hoe dit komt? De arbeidsmarkt is aan het verschuiven. Door de versnelde digitalisering verdwijnen sommige administratieve beroepen terwijl er voor de nieuwe functies nog onvoldoende mensen zijn opgeleid en ingewerkt.

Tekst en beeld: Yellow

Dit betekent dat er in sommige branches schaarste ontstaat, zoals in de marketing- en IT-branche. De ontwikkelingen binnen deze branches gaan snel, waardoor het steeds lastiger wordt om een goede medewerker te vinden met de juiste expertise.

Om toch deze vacatures te vervullen zoeken bedrijven naar verschillende oplossingen. Een van deze bedrijven is GoFastForward. GoFastForward zocht op korte termijn een expert die haar kon helpen om de online zichtbaarheid van GoFastForward te verbeteren, waarmee ze hun programma en scaleup netwerk beter onder de aandacht konden brengen.

Vast en flex inhuren?

GoFastForward wilde dit bereiken door een stevige basis te leggen voor hun zoekmachine optimalisatie (SEO). Hiervoor had ze een goede SEO marketeer nodig. Ze had hiervoor twee keuzes: fulltime een junior seo marketeer aannemen of kiezen voor een senior seo marketeer op freelance basis.

GoFastForward koos voor de laatste optie. GoFastForward kent zelf al een aantal van deze specialisten uit hun netwer, maar niet voldoende om de juiste te vinden voor deze opdracht. Daarom koos GoFastForward ervoor om de opdracht bij Jellow uit te zetten.

GoFastForward zette de opdracht zelf uit waarbij ze aangaf direct op zoek te zijn naar een SEO expert die een stevige basis kon leggen voor de zoekmachine optimalisatie voor haar website.

Snelle goede reacties

Jellow heeft ruim 1200 SEO experts in hun netwerk. De opdracht van GoFastForward werd aan de hand van de juiste selectie naar de meestgeschikte experts toegestuurd. De opdracht ging in de middag live en aan het eind van de avond had GoFastForward 9 goede reacties ontvangen. In totaal waren er binnen 2 dagen 16 goede reacties ontvangen.

Daarnaast heeft GFF 23 freelancers toegevoeged aan hun freelancepool

Hoe je snel een freelancer kan inhuren blijkt uit dit verhaal van GoFastForward. Tussen het eerste contact met Jellow en de inhuur van de freelancer zat slechts 5 dagen. Naast het snel vinden van deze SEO-expert, heeft GoFastForward 23 relevante freelancers kunnen toevoegen in hun freelancepool. Hierdoor is er de mogelijkheid wanneer ze weer een seo of andere zoekmachine optimalisatie klus hebben liggen, eenvoudig en snel contact te kunnen leggen met een handje vol goede freelancers.”

Het Jellow-netwerk bestaat uit 45.000+ freelancers en 93% van de organisaties en bedrijven heeft binnen 24 uur contact met minimaal 3 goede freelancers.

Wil je meer weten over de voorspellingen van de arbeidsmarkt in 2021 en ben je benieuwd hoe freelancers voor jou een oplossing kunnen bieden? Download dan hier onze whitepaper “Ontwikkelingen en voorspellingen arbeidsmarkt 2021”. De whitepaper geeft tips hoe jij eenvoudig en snel een freelancer kan zoeken en vinden.