Twinkle | Digital Commerce

Big Bazar start bezorgdienst via Wish

2020-12-31
1000562
  • [nieuws]
  • 1:06

Discounter Big Bazar lanceert een eigen bezorgdienst waarbij klanten kunnen kiezen uit verschillende verrassings-voordeelboxen. De boxen worden aangeboden op platform Wish.

Volgens de discountformule zijn veel consumenten vanwege de lockdown aangewezen op winkels die in een hogere prijsklasse zitten en wil het prijsbewuste consumenten tegemoetkomen.

Big Bazar beschikt niet over een webshop en wil die voor de dienst ook niet optuigen, vandaar is besloten tot verkoop via platform Wish. Daar kunnen klanten terecht voor zes verschillende voordeelboxen met thema’s zoals Home & Deco en Beauty & Verzorging. De boxen worden door medewerkers van Big Bazar binnen 48 thuisbezorgd. ‘Discounters, waaronder Big Bazar, zijn belangrijke winkels voor prijsbewuste consumenten met een kleinere portemonnee. Daarom willen wij er juist nu zijn voor onze klanten in deze toch al moeilijke tijden’, stelt ceo Hans Danhof. ‘Wij zijn dan ook blij dat wij onze voordeelboxen via het Wish platform nu ook bij onze klanten kunnen gaan thuisbezorgen.’

De boxen kosten 25 euro per stuk en hebben een waarde van ruim 35 euro aan producten. Daarnaast zit er een kortingsbon in die klanten in Nederlandse winkels kunnen besteden zodra deze weer open mogen. De voordeelboxen zijn op Wish te vinden bij de categorie ‘Wish Local’.

Een woordvoerder laat desgevraagd weten dat de bezorgdienst alleen tijdens de lockdown periode beschikbaar is.