Twinkle | Digital Commerce

Smartphonehoesjes.nl gaat verhuizen

2020-09-08
1000562
  • [nieuws]
  • 1:09

Als gevolg van de aanhoudende groei van 30 procent per jaar en verdere internationalisering heeft Smartphonehoesjes.nl geïnvesteerd in een nieuw pand.

Het bedrijf had tot nu toe meerdere locaties voor kantoorruimte en magazijn. Nu zijn de twee locaties samengevoegd in één pand in Leusden. Vanaf september start de logistieke afdeling op de nieuwe locatie, de nieuwe kantoorruimte moet in het eerste kwartaal van 2021 klaar zijn. De kantoorruimte wordt 1800 vierkante meter en het magazijn 2500 vierkante meter met 8,4 meter vrije hoogte.

Gecentraliseerd

‘Het nieuwe magazijn biedt ruimte voor een betere indeling van onze logistieke afdeling, waardoor we efficiënter kunnen werken. We maken nu minder meters per order en hebben alles gecentraliseerd op één locatie. Daardoor kunnen we de voorraad beter beheren, ook voor onze internationale klanten’, aldus ceo Marcel Hooft in een persbericht.

Toekomst

Het bedrijf heeft voor het pand rekening gehouden met de toekomst. Zo is er nog ruimte voor een extra magazijn van 2500 vierkante meter en kan het kantoor nog met 700 vierkante meter worden uitgebreid. De locatie is gasloos ontworpen met een elektrische verwarming en een warmtepomp. Het dak is constructief verstevigd en brandwerend bekleed als voorbereiding op zonnepanelen.

Smartphonehoesjes.nl groeit flink door met een aanhoudende groei van 30 procent die ook dit jaar wordt verwacht. Verder breidde de shop de afgelopen jaren uit naar Duitsland, België, Oostenrijk en sinds april dit jaar Frankrijk.