Twinkle | Digital Commerce

Offline speelkameraden voor Lobbes.nl

2020-08-31
1000562
  • [nieuws]
  • 0:52

Online speelgoedwinkel Lobbes.nl gaat per 1 september een samenwerking aan met twee fysieke speelgoedwinkels: Fun’Joy (Woonplaza Oirschot) en Cruijff Speelgoed in Purmerend. Ongeveer een jaar geleden zette het bedrijf een vergelijkbare constructie op met Toy Centrum Drachten.

Het ‘Samen met Lobbes.nl’-concept houdt in dat speelgoedbestellingen in de webshop gratis afgehaald kunnen worden bij de afhaalbalies in de aangesloten winkels. De samenwerking is erop gericht ‘de vrijheid en het plezier van het ondernemen in speelgoedland terug te brengen’, aldus de betrokken partijen. Onder meer Barend Cruijff van de Purmerendse speelgoedwinkel is enthousiast over de nieuwe samenwerking. ‘We kijken uit naar een frisse nieuwe start, vrijheid om te ondernemen in onze eigen winkel, ondersteuning van de webshop en een mooi speelgoedboek.’

Verdere uitbreiding is aanstaande in speelgoedland: Lobbes voert gesprekken met geïnteresseerde winkels uit verschillende hoeken van het land om de samenwerking uit te breiden.

Lees ook: Lobbes zoekt samenwerking met fysieke winkels