Twinkle | Digital Commerce

Tumble ’N Dry maakt doorstart

2020-05-26
1000562
  • [nieuws]
  • 0:49

Kinderkledingmerk Tumble ’N Dry heeft een doorstart kunnen maken onder de oude eigenaar van het merk, Wijkermeer Investments.

Tumble ’N Dry Retail en Tumble ’N Dry B.V werden eind april failliet verklaard. Het merk liet weten dat de eigen winkels gesloten werden en ze zich op de webshop en de outletstores zouden richten. Tumble ’N Dry maakt nu bekend een doorstart te maken onder de oude eigenaar van het merk, Wijkermeer Investments. Dat schrijft FashionUnited. De webshop en outlets zijn op dit moment weer geopend.

‘Prioriteit heeft nu het uitleveren van de weborders en het wegwerken van achterstanden die zijn opgelopen in de afgelopen periode. Het team zal de komende weken contact opnemen met de voormalige winkeliers en inkopers betreffende de nabije toekomst’, aldus het bedrijf. Tumble ‘N Dry heeft klanten in Nederland, België, Scandinavië, Duitsland, Spanje, Oost-Europa, Canada, Japan, Italië, Griekenland, Zwitserland en Australië. De outlets bevinden zich in Bataviastad Fashion Outlet en Designer Outlet Roosendaal.