Twinkle | Digital Commerce

Hema-spullen vanaf deze zomer in webshop Jumbo

2020-02-06
1000562
  • [nieuws]
  • 0:59

Jumbo zal vanaf deze zomer non-food artikelen van Hema in zijn webshop gaan aanbieden. Dat maakt de supermarkt vandaag bekend bij de onthulling van het eerste Hema-schap in een filiaal van Jumbo.

Toen de twee retailers vorig jaar aankondigden met elkaar samen te gaan werken, werd ook duidelijk dat Jumbo zijn webshop zou verrijken met artikelen van Hema. Wanneer dat zou gebeuren was tot nu een verrassing. Vandaag werd het eerste Hema-schap onthuld in een Jumbo-filiaal in Breda. Ook in Tilburg staat er één.

Kookgerei, glazen en haarmode

Tegelijkertijd meldt Jumbo dat vanaf deze zomer de webshop aan de beurt is. Om welke artikelen dat gaat, is niet bekend. Wel dat het non-food producten betreft. In de fysieke winkels van Jumbo bestaat het Hema-aanbod onder meer uit kookgerei, tafelaankleding, haarmode, schrijfgerei, glazen en meer. ‘De onthulling van het Hema assortiment bij Jumbo Foodmarkt Breda is een mijlpaal in onze samenwerking met Hema’, stelt ceo Frits van Eerd van Jumbo. ‘Het past in onze strategie om ervoor te zorgen dat klanten voor werkelijk al hun dagelijkse boodschappen bij Jumbo terecht kunnen.’