Twinkle | Digital Commerce

T.O.M. bv verkoopt nu ook babyspullen

2020-08-31
1000562
  • [nieuws]
  • 0:56

Het Brabantse T.O.M. bv opent vandaag Internet-Babyshop.com. Het is de tiende webshop voor het e-commerce bedrijf. In de webshop kunnen (aanstaande) ouders en grootouders terecht voor de babyuitzet en kraamcadeaus.

Ceo Tom te Riele zegt in het persbericht dat uit marktonderzoek blijkt dat de online markt voor babyproducten nog in ontwikkeling is, een reden voor de nummer 81 van de Twinkle100 om een webshop voor babyspullen te beginnen. Het assortiment zal volgens hem dagelijks worden uitgebreid.

Nog meer webshops

Te Riele geeft aan dat het bedrijf in 2020 nog meer webshops zal openen, het assortiment zal worden uitgebreid met de segmenten camping, outdoor en kerst. ‘Dat past bij onze strategie om uit te groeien tot hét online warenhuis voor de vrijetijdssector.’

Door de toevoeging van het segment babyproducten telt het totale assortiment van het e-commerce bedrijf nu 1,3 miljoen producten. T.O.M. bv begon 15 jaar geleden als kleine fietsenwinkel in Tilburg.

Franstalig

Eerder deze maand maakte het bedrijf bekend zijn webshops naar het Frans te hebben vertaald voor de Franstalige consument. Ook de nieuwe webshop heeft een Franstalige keuzeoptie.