Twinkle | Digital Commerce

Peter van Balsfoort nieuwe algemeen directeur BBP Media

2019-09-02
1000562
  • [nieuws]
  • 0:57

Peter van Balsfoort is benoemd tot algemeen directeur van BBP Media, uitgeverij van vaktitels Twinkle, MarketingTribune, Marketingfacts en CustomerFirst. Hij volgt Paul Petermeijer op, die een stap terug doet.

Petermeijer blijft als adviseur aan de organisatie verbonden en blijft betrokken bij enkele projecten. Ook behoudt hij het merendeel van de aandelen van BBP Media. Hij laat weten: ‘Peter is een intelligente, gepassioneerde en betrokken kerel met geweldige communicatievaardigheden. Hij kent het bedrijf als geen ander en is jarenlang mijn rechterhand geweest. Daarom voelt deze stap ook zeer natuurlijk voor mij.’

Nieuwe fase

De nieuwe directeur laat weten uit te kijken naar deze nieuwe fase: ‘Ik ben enorm vereerd en trots dat ik deze kans heb gekregen. In alle jaren dat ik bij BBP Media heb gewerkt, is Paul een goede mentor geweest. Daarvoor zal ik altijd dankbaar zijn. Ik kijk er erg naar uit om dit nieuwe hoofdstuk bij BBP Media te starten.

Van Balsfoort begon achttien jaar geleden bij BBP Media. De laatste periode was hij commercieel directeur bij de uitgever.