Twinkle | Digital Commerce

FietsUniek op omvallen

2019-07-16
1000562
  • [nieuws]
  • 0:48

Webwinkel FietsUniek staat aan de rand van een faillissement. Aan moederbedrijf Fietsgroep BV uit Hillegom is onlangs surseance verleend.

Dat blijkt uit een publicatie van het Centraal Insolventieregister. Onder Fietsgroep BV vallen een aantal webwinkels: zoals Omafiets.nl, Juniorfiets.nl en Directfiets.nl. Op de site van FietsUniek valt inmiddels te lezen dat het bedrijf wegens omstandigheden is gesloten.

FietsUniek beschikt over een Experience Center van 1200 vierkante meter en dus ook een webshop. Die laatste werd onlangs nog in een nieuw jasje gestoken. Die nieuwe site moest het bedrijf helpen verder groeien. ‘We zijn al continu bezig met optimaliseren. Daarnaast willen we ons nog meer gaan richten op de ultieme klantbeleving’, liet de marketingmanager destijds weten aan Twinkle.

Negen jaar geleden werd FietsUniek als webshop opgericht door ondernemer Edwin de Jong. Vijf jaar later kwam de experience store daarbij. Het plan was om nog drie of vier winkels te openen. Zo ver kwam het niet.