Twinkle | Digital Commerce

Postmates beloont buurtbestellingen

2019-03-22
1000562
  • 0:50

De Amerikaanse bezorgdienst Postmates gaat consumenten belonen die samen met buurtgenoten een bestelling plaatsen bij populaire restaurants.

Met de nieuwe functie Postmates Party kunnen consumenten die bij elkaar in de buurt wonen er voor kiezen om tegelijkertijd met de buurtgenoten hun bestelling te laten bezorgen. Voordelig voor het Amerikaanse bedrijf, want dit scheelt extra bezorgritten. Terwijl de klant de bestelling gratis krijgt thuisbezorgd. Het gaat hierbij om bestellingen bij een select aantal populaire restaurants in de Verenigde Staten.

'Leuke manier om geld te besparen'

Volgens Techcrunch is de dienst alleen beschikbaar in een select aantal Amerikaanse steden, waaronder Chicago, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco en Philadelphia. ‘We willen een logistieke infrastructuur creëren waarvoor consumenten bijna niets hoeven te betalen’, aldus Bastian Lehmann, de ceo van Postmates. ‘Postmates Party is een leuke manier om klanten de mogelijkheid te bieden om geld te besparen door te bestellen bij populaire restaurants waar mensen overal om hen heen in real time bestellen.’