Twinkle | Digital Commerce

Nancy Pustjens (Style4walls.com): 'Het gaat om een totaalconcept'

2017-11-01
1000562
  • [visie]
  • 1:38

‘Krijgen jullie wel eens de vraag of je ook montage aanbiedt? Hoe gaan jullie hiermee om?’ Dat vroeg Davy Heuts, eigenaar van Kabeldirect.nl, in zijn column in Twinkle 7 (augustus 2017) aan Nancy Pustjens, ceo van Style4walls.com.

‘Het monteren van onze producten op de wand is supereenvoudig. Ons motto is dat wij obsessief zijn in het streven naar klanttevredenheid. Deze lijn trekken we dan ook door naar het gebruiksgemak dat we bieden voor de verwerking van de producten die klanten in onze webshop kopen. Uit onze propositie blijkt duidelijk dat de producten die we aanbieden "DIY", doe-het-zelfproducten zijn. Klanten laten ons juist weten het geweldig te vinden zelf iets moois te creëren om daar vervolgens ook weer andere mensen blij mee te maken met foto's en/of filmpjes. Kijk maar naar de grote populariteit van dit onderwerp op Pinterest. De vraag of wij montage aanbieden krijgen wij dan ook nooit. Maar gezien het feit dat wij binnen Europa in meerdere markten actief zijn en ook uitbreiding overzee ambiëren, sluiten we niet uit dat we in de toekomst wel deze dienst gaan aanbieden. Het gaat immers om wat de consument van ons vraagt. Door hier continu naar te blijven luisteren en met innovatie bezig te blijven, creëren wij succes.

Zo zien we op dit moment dat hout en natuurlijke materialen een trend zijn in het interieur, waarbij milieuvriendelijkheid centraal staat. Woningen met hout zorgen voor een aangenaam en stabiel woonklimaat, hout werkt isolerend en heeft bovendien een positief effect op de psyche van de mens. Studies hebben zelfs uitgewezen dat hout stressverlagend werkt. Bij de afweging van welke producten wij in onze webshop willen aanbieden, houden wij rekening met al dit soort factoren. Het simpelweg verkopen van een product is vandaag de dag niet meer goed genoeg, het gaat om een totaalconcept. De 3D Houtstrips die wij bijvoorbeeld aanbieden zijn gemaakt van geselecteerd reclaimed en upcycled Aziatisch teakhout en klaar voor een eenvoudige en gebruiksvriendelijke montage in vier stappen. If you want something done right, do it yourself!

Nancy Pustjens is ceo van Style4walls.com. Haar vraag aan Michelle Roijakkers, inhouse recruiter van Wickey.nl, is: ‘Hoe vinden jullie goed gekwalificeerd personeel?’