Twinkle | Digital Commerce

Drukwerkdeal.nl opent fysieke deuren

2017-11-20
1100768
  • 0:53

In Dodewaard staat het eerste Drukwerkdeal Experience Center, waar ‘ondernemers, marketeers en liefhebbers van creatieve communicatie hun hart kunnen ophalen.’ Het naamgevende bedrijf wil komend jaar een tweede fysieke vestiging openen.

Klanten en prospects van Drukwerkdeal kunnen in Dodewaard kennismaken met alle bedrukbare waar van de b2b e-commerce speler, waaronder relatiegeschenken, promotiematerialen, beursproducten en textiel. Het centrum is ingericht rond de thema’s horeca, retail, beurs en bedrukte goodies en het biedt een loungeruimte voor events en presentaties.

'Alles draait om beleving', laat commercieel directeur Martijn Jansen optekenen. ‘Online is snel en transparant, maar je mist het fysieke, intieme aspect. Dat is toch de kracht van drukwerk.’

Nieuwe productielocatie

Het Drukwerkdeal Experience Center is het resultaat van een partnership van Drukwerkdeal.nl met Van Eck & Oosterink communicatieregisseurs uit Dodewaard. Het staat op de plek waar vroeger de drukpersen van die onderneming draaiden. Eerder dit najaar opende Drukwerkdeal.nl ook al een nieuwe productielocatie, in Deventer.

Cimpress

Drukwerkdeal.nl en moederbedrijf Printdeal zijn in handen van Cimpress, dat Twinkle100-speler Albelli afgelopen zomer verkocht.