Twinkle | Digital Commerce

O'Neill's Martijn van Egmond naar Accel

2017-11-01
1000561
  • [nieuws]
  • 0:50

Martijn van Egmond, e-commerce manager bij O'Neill, start per november bij fietsfabrikant Accel. Onder zijn leiding ontwikkelde het modemerk onder meer een eigen digitale retouroplossing.

Van Egmond werkte bijna vier jaar bij O'Neill en verlaagde onder meer de orderwaarde voor gratis verzending van 120 naar 50 euro. 'In de winter is een andere besteldrempel rendabel dan in de zomer, omdat de gemiddelde orderwaarde anders is. Maar we houden de verzendregels wel passend bij ons servicelevel', zei Van Egmond destijds tegen Twinkle. Hij presenteerde een retouroplossing voor O'Neill die klantdata verzamelt.

Nieuwe productmarkt

Wie Van Egmond opvolgt als e-commerce manager bij O'Neill, is nog onbekend. Met de overstap naar Accel verruilt de e-commerce manager het modesegment voor de fietsenwereld. 'Bij Accel ga ik de offline en online marketing aansturen en de digitale strategie verder uitrollen', vertelt Van Egmond aan Twinkle. 'Ook zal ik helpen met de verbetering van de customer journey naar het dealernetwerk toe.'