Twinkle | Digital Commerce

Little Boomerang vermaakt Bugaboo-stof tot rugzak

2017-10-24
1000562
  • [nieuws]
  • 0:57

Little Boomerang heeft een samenwerking gesloten met Bugaboo voor het hergebruiken van zijn stoffen. Het Amsterdamse bedrijf maakt rugtassen en gymtassen van overgebleven Bugaboo-materiaal.

De tassen zijn gemaakt van stevig canvas, die eerder bedoeld waren voor bijvoorbeeld de kap van een Bugaboo-kinderwagen. Ook de overige materialen, van rits tot voering, zijn hergebruikt. De rugzakken zijn verkrijgbaar in een kindermaat en een variant voor volwassenen, zowel de rugzakken als gymtassen zijn in zes kleuren te bestellen op Littleboomerang.nl.

Langer wachten op order

In het naaiatelier in Amsterdam vermaken ‘mannen en vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt’ de stoffen tot tassen. Het assortiment van Little Boomerang hangt af van de hoeveelheid restjes die partner Bugaboo beschikbaar heeft. Daarom moeten klanten soms iets langer wachten tot hun online bestelde product in huis is.

Bewuste consument

‘Door samen met bedrijven “out of the box”-oplossingen te vinden voor hun restmaterialen of oude collecties, wordt de consument bewuster gemaakt van de creatieve mogelijkheden’, laat het bedrijf weten in een persbericht. Little Boomerang is van plan om meer samenwerkingen met grote ondernemingen aan te gaan.

Lees ook:
Bugaboo gooit het over een andere boeg (9-12-2016)