Twinkle | Digital Commerce

Made.com opent flagship store aan Rokin

2017-05-28
26661500
  • [nieuws]
  • 1:11

Made.com opent volgende maand een flagship store aan het Amsterdamse Rokin. Het meubelbedrijf had al een showroom aan de Overtoom, maar merkte dat die ruimte te klein werd vanwege de uitbreiding van het productaanbod.

De ruim 300 vierkante meter grote showroom in een oud fabrieksgebouw van Bouncespace aan de Overtoom was volgens Made.com een mooie test voor de opstap naar een flagship store van 500 vierkante meter. Het bedrijf wil profiteren van de transformatie van het Rokin, waar V&D ruim een jaar geleden een gat sloeg.

Unieke kans
‘Het Rokin wordt deze zomer “heropend” en zal de premium locatie van Amsterdam worden waar geschiedenis en toekomst samenkomen. De kenmerken van het gebouw en de centrale locatie zijn voor Made.com een unieke kans om een flagship store te openen waarbij de brand experience naar een innovatieve hoogte gebracht kan worden’, aldus countrymanager Damien Poelhekke.

Dit is pas het begin
Made.com heeft ook ‘huiskamers’ op Schiphol. Daar zijn een aantal meubels van het bedrijf te vinden en te gebruiken door wachtende reizigers. Made.com breidde onlangs uit met producten in de categorieën ‘outdoor’, ‘homeware’ en accessoires en komt binnenkort met ‘bed en textiel’. ‘Groei komt vanuit product en engagement’, zegt Poelhekke. ‘Wij willen alles dat met lifestyle te maken heeft aan gaan bieden en daarin staan we nu pas aan het begin.’