Twinkle | Digital Commerce

ReplaceDirect richt achterkant opnieuw in

2017-05-28
1028578
  • [nieuws]
  • 0:51

ReplaceDirect investeert in zogenoemde middleware om zijn IT-architectuur te verbeteren. Alle technische toepassingen worden aan één systeem gekoppeld, wat centrale controle over bedrijfsprocessen en meer flexibiliteit moet opleveren.

ReplaceDirect, dat onderdelen en accessoires voor elektronische apparaten verkoopt, heeft een samenwerking gesloten met And(d)are. Het e-commerce bureau gaat zijn eigen systeemsoftware Quint implementeren voor de nummer 94 van de Twinkle100. Quint is gebaseerd op service oriented architecture en stuurt toepassingen en applicaties aan ‘vanuit het midden’. Belofte: minder afhankelijkheid, meer overzicht en flexibiliteit.

Schaalbaarheid
An(d)dare-directeur Peter Maas hoopt Quint door te kunnen ontwikkelen aan de hand van de samenwerking met ReplaceDirect, dat met Twindis een groothandel als zuster heeft. Algemeen directeur Mark Lebouille laat namens de webverkoper optekenen: ‘Met een sterk groeiend assortiment van nu zo'n zeshonderdduizend onderdelen en een dubbelcijferige groei jaar na jaar over meerdere landen is het belangrijk om dezelfde schaalbaarheid ook in onze technische systemen te brengen.’