Twinkle | Digital Commerce

Paul Nijhof nieuwe voorzitter Thuiswinkel.org

2017-05-28
180101
  • [nieuws]
  • 0:58

Paul Nijhof wordt voorgedragen als nieuwe voorzitter van Thuiswinkel.org. De oud-ceo van RFS Holland Holding volgt, bij een positieve uitslag van de stemming, Ed Nijpels op die sinds 2008 voorzitter was van de belangenvereniging.

Nijhof was al eerder betrokken bij Thuiswinkel.org, als vicevoorzitter in 2006 en 2010. ‘Hij wordt door het huidige bestuur voorgedragen, omdat hij met zijn kennis van de e-commerce branche en zijn treffende toekomstvisie uitstekend aansluit bij de vereniging’, aldus Thuiswinkel.org in een bericht.

RFS naar 3SI
Nijhof vertrok in mei 2013 na 12,5 jaar bij RFS Holland Holding om zich op een ‘nieuwe uitdaging’ te kunnen richten. Hij ging naar  het Franse 3SI, onderdeel van Otto Group, om daar de e-commerce kar te trekken. Na anderhalf jaar was zijn taak daar naar eigen zeggen voltooid.

Vierde voorzitter
De voormalig wehkamp-directeur wordt dan de vierde voorzitter sinds de oprichting van Thuiswinkel.org in 2000. Hij wordt op 18 januari voorgesteld tijdens de besloten ledenvergadering van de vereniging. Aansluitend vindt de nieuwsjaarsreceptie plaats in de Jaarbeurs Utrecht.