Twinkle | Digital Commerce

Burger King bezorgt via Thuisbezorgd.nl

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:57

Nederlandse hamburgerliefhebbers kunnen voor het eerst Whoppers laten bezorgen, althans in Den Haag en Emmen. Daarvoor moeten ze naar Thuisbezorgd.nl, dat een overeenkomst sloot met een franchisenemer van Burger King.


De restaurants van Burger King in Nederland zijn in verschillende handen. Standard Investment verwierf er dit jaar 27, bijna een derde van het totaal. Het betreft de vestigingen van franchisenemer ‘Burger King Nederland’. De investeringsmaatschappij sprak grote ambities uit, onder meer op het gebied van bezorging. De plannen zijn echter nog niet concreet gemaakt.

Bezorgprogramma
De twee vestigingen die nu zijn aangesloten op Thuisbezorgd.nl, behoren toe aan een andere ondernemer, bevestigt het bestelplatform aan Twinkle. Het hoofdkantoor van Burger King is akkoord met het lokale initiatief, getuige een persquote van Leandro Gasparin (general manager EMEA northern division): ‘Ons bezorgprogramma was zeer succesvol in andere markten en we willen deze dienst heel graag uitbreiden voor onze klanten in Nederland.’
 
Lees ook: