Twinkle | Digital Commerce

4Launch opent Experience center in Eindhoven

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:50

Online elektronicawebwinkel 4Launch opent in Eindhoven zijn eerste Experience Center. De nummer 30 van de Twinkle100 geeft zijn klanten hier de gelegenheid producten te bekijken en te testen.

IT-leverancier Infotheek nam 4Launch afgelopen jaar over. Onder deze vleugels lanceerde 4Launch een nieuwe webwinkel. De plannen voor het opzetten van een servicepunt had de elektronicawebshop al langer. 'Mensen willen een product vaak toch eerst even proberen,' vertelde 4Launch-oprichter Guido Raaijmakers afgelopen jaar tegen Twinkle.

Apparaten uittesten
Het nieuwe Experience Center is 180 vierkante meter groot en bevat de nieuwste high-tech producten uit de webwinkel. Bezoekers kunnen onder meer gaming gadgets uitproberen en audio-apparatuur testen; ook worden zakelijke oplossingen gepresenteerd.

Clicks-and-bricks-model
'Het Experience Center is een verlengstuk van ons clicks and bricks- businessmodel,' aldus general manager Rudy Uijtenhaak. 'Door de online store met een fysieke ruimte te combineren hopen we de synergie te vinden tussen onze fysieke en digitale kanalen.'