Twinkle | Digital Commerce

Twee nieuwe varianten van Allerhande Box

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:05

Albert Heijn introduceert twee nieuwe varianten van de Allerhande Box: de Familiebox voor vier personen met gerechten speciaal gericht op gezinnen en de Inspiratiebox, een maaltijdbox met gerechten en smaakcombinaties voor twee personen.

Klanten kunnen nu ook uit vier aangeboden maaltijden de drie kiezen die zij het lekkerst vinden. Hiermee speelt Albert Heijn in op reacties van consumenten, die meer keuzemogelijkheden willen.

Kinderpanel
Met beide boxen zegt Albert Heijn verse maaltijden te bieden voor iedere gezinssituatie. De Familiebox is speciaal ontwikkeld voor gezinnen met kinderen. Hierin zitten kidsproof gerechten, getest door een kinderpanel. Deze box wordt vanaf 29 augustus voor het eerst thuisbezorgd.

Samen met boodschappen
De Familiebox biedt drie gevarieerde en verse maaltijden voor vier personen en kost 49 euro. De Inspiratiebox bevat drie gerechten voor twee personen en kost 37,50 euro. Klanten kunnen beide boxen los of samen met andere boodschappen op Ah.nl bestellen. Deze worden kosteloos thuisbezorgd of kunnen worden opgehaald bij een Pick Up Point of AH-winkel.

Allerhande Box
Met de Allerhande Box stapte Albert Heijn in augustus 2015 in de markt van de maaltijdboxen. In eerste instantie werden de boxen alleen thuisbezorgd, sinds februari is ook afhalen in de supermarkt mogelijk.