Twinkle | Digital Commerce

Scotch & Soda komt met eigen shop in India

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:53

Scotch & Soda opent een eigen webwinkel in India. Het Nederlandse kledingmerk verbreekt de exclusieve banden met Myntra om via Reliance Brands zowel online als offline op eigen benen te staan.

Scotch & Soda heeft volgens het contract met Reliance voor het einde van 2017 eigen fysieke winkels in alle grote Indiase steden. Ook ligt de kleding in grote warenhuizen. Online wordt het merk via verschillende marktplaatsen verkocht, waar de kleding sinds 2014 alleen op Myntra.com te vinden was. Daarnaast kunnen Indiase consumenten straks terecht op Scotch-soda.in.

Reliance
Reliance is het bedrijf achter de winkels van negentien internationale merken in India. Onder andere Steve Madden, Diesel en Kenneth Cole hebben hier hun vestigingen. Scotch & Soda verkoopt al wereldwijd via 160 monobrand winkels en 8.000 andere verkooplocaties. Online heeft de dochteronderneming van Kellwood Company twaalf dedicated landenwebshops én een global webwinkel.

Lees ook:
Myntra herziet app only strategie (4-5-2016)