Twinkle | Digital Commerce

Ekoplaza bezorgt binnen twee uur in Zwolle

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:58

Ekoplaza bezorgt boodschappen binnen twee uur thuis bij inwoners van Zwolle. Het bedrijf heeft zich aangesloten bij de startup SuperBuddy, die verse producten en andere supermarktartikelen voor klanten bij Ekoplaza koopt en daarna thuisbezorgd.

‘Jij gaat met de kinderen naar de bios, wij doen de boodschappen voor je’, zo belooft SuperBuddy op zijn website. De startup werkt in Zwolle en Bodegraven met zogenaamde ‘buddies’ die supermarktartikelen fysiek kopen en daarna thuis afleveren. Kosten: 5 euro per order.

Sociaal platform
Zij worden aan bestellers gekoppeld aan de hand van hun locatie. SuperBuddy noemt zichzelf een sociaal platform, omdat het 'mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt' aan een baan helpt.

Buiten Zwolle
Ekoplaza werkt met het bedrijf samen in één winkel in Zwolle. Daar kan de super nu binnen twee uur bezorgen aan klanten. Elders levert Ekoplaza met busjes van zijn eigen franchisers en in Zuidoost Brabant startte het bedrijf  in november met levering vanuit zijn distributiecentrum in Veghel. In die regio heeft Ekoplaza alleen eigen winkels.