Twinkle | Digital Commerce

Mobiele montageservice Bandenconcurrent.nl nu landelijk

2017-05-27
180101
  • 1:05

Bandenconcurrent.nl heeft zijn mobiele montageservice landelijk gemaakt. Het bedrijf komt nu overal in Nederland op afspraak bij klanten thuis of op kantoor om de nieuwe banden onder de auto te monteren.

De webwinkel voor voordelige autobanden startte in oktober een pilot voor de montagedienst in de Randstad en Brabant. ‘Tijdens deze succesvolle testfase kwamen er veel verzoeken binnen om een dergelijke dienst ook in andere delen van het land te introduceren’, schrijft Bandenconcurrent.nl in een persbericht.

Tijdsbesparing
De tijd die consumenten besparen met de service is gemiddeld anderhalf uur. ‘Het scheelt niet alleen een ritje naar de garage, maar ook de wachttijd ter plaatse’, laat het bedrijf weten. ‘Om de montage op locatie vlot te laten verlopen, zijn nieuwe depots opgezet waardoor de banden snel op de juiste plek zijn’.

Samen met Halfords
Bandenconcurrent.nl werkte in het verleden samen met Halfords. Laatstgenoemde liet de in de eigen webwinkel verkochte autobanden monteren door de partners van Bandenconcurrent.nl. Na een faillissement in oktober 2014 ging Halfords in december jl. weer open met een vernieuwde ‘2.0-webwinkel’. Bandenconcurrent.nl werkt nu niet meer samen met Halfords, 'maar individuele franchisers kunnen nog wel een beroep doen op de montageservice van de site', zegt Daniël Westra tegen Twinkle.