Twinkle | Digital Commerce

Fietsenwinkel.nl wil nog voor de zomer zes winkels

2017-11-08
180101
  • 0:56

Fietsenwinkel.nl wil nog voor de zomer zes fysieke vestigingen hebben. Momenteel heeft het bedrijf al winkels in Amsterdam, Hilversum en Almere, die werden geopend na de rebranding van de International Bike Group (IBG).

IBG haalde vorig jaar zijn dochteronderneming Hans Struijk van het toneel door bijna alle fysieke winkels van deze keten te verkopen aan het Belgische Fiets!. De focus moest op online komen met Fietsenwinkel.nl. Eén filiaal in Hilversum bleef in eigen beheer en kreeg Fietsenwinkel.nl op de gevel.

Testritje
Daarna zijn nog twee vestigingen geopend in Amsterdam en Almere, die nog voor de zomer worden uitgebreid naar zes filialen. ‘Een fiets blijft voor een grote groep mensen toch een product dat ze willen zien, voelen en waarmee ze een testritje willen maken’, aldus retailmanager Stefano Duringhof tegen Retailnews.

België
Ook wil Fietsenwinkel.nl uitbreiden naar België, maar hier zijn nog geen concrete plannen voor. Duringhof laat weten dat na de zomer (na het fietsseizoen) hier verder naar wordt gekeken.