Twinkle | Digital Commerce

Vomar komt met nieuw e-commerce platform

2017-11-08
180101
  • 1:06

Vomar haalt zijn e-commerce activiteiten weer uit de ijskast. In een vacature meldt het bedrijf te werken aan een ‘nieuw e-commerce platform’ en daarom op zoek te zijn naar een verantwoordelijke voor het digitale verkoopkanaal.

‘Voor het opzetten van een nieuw e-commerce platform voor Vomar Voordeelmarkt, ligt een stevige uitdaging. Wij zijn daarom op zoek naar een ervaren e-commerce medewerker om van dit nieuwe platform een groot succes te maken! Beschik jij over de juiste capaciteiten en een gezonde dosis energie?’, zo luidt de boodschap in de vacature

Vomar zegt tegen Twinkle geen uitspraken te willen doen over zijn e-commerce activiteiten.

Gestaakte proef
De supermarktketen startte in 2013 met een eerste proef in online verkoop. De shop bestond destijds enkel uit kruidenierswaren. Nog geen jaar later werd de pilot gestaakt, de test leverde naar eigen zeggen niet het ‘gewenste niveau’ op dat Vomar voor ogen had.

Middelgrote supermarktketens
Algemeen directeur Aart van Haren zei bij het offline halen van het winkelmandje dat een vervolg van de e-commerce activiteiten zeker mogelijk was. Die lijkt er nu dus te komen. Vomar is één van de weinige middelgrote supermarktketens die nog geen webwinkel heeft. Dekamarkt, Hoogvliet, Plus en Spar zijn hier al verder in.