Twinkle | Digital Commerce

CCV Shop breidt servicepakket uit

2017-05-27
180101

CCV Shop heeft in dit nog jonge jaar een aantal nieuwe diensten gepresenteerd. Klanten die draaien op de webwinkelsoftware kunnen gebruik maken van de geïntegreerde payment service provider CCV Pay. Daarnaast komt het bedrijf met ‘Premium Services’ en de beheersomgeving ‘Multishop’.

CCV Shop ontstond twee jaar geleden na de overname van BiedMeer door betaalverwerker CCV. Meer dan vijftienduizend Nederlandse en Belgische webwinkels draaien op de software.

CCV Pay
Naar eigen zeggen is CCV Shop ‘de enige webshopaanbieder’ met een volledig geïntegreerde betaaldienst voor onder andere iDeal, creditcards, PayPal en Bancontact/Mister Cash. Klanten hoeven geen los contract meer af te sluiten met een psp. ‘De ondernemer heeft hierdoor één geïntegreerde online omgeving met een compleet overzicht’, aldus CCV’s managing director Enny van de Velden. ‘Naast dit gemak betaalt de ondernemer voor onze oplossing geen vaste kosten en hebben wij scherpe transactietarieven.’

Overigens startte concurrent SEOshop, inmiddels verkocht aan Lightspeed, een goed jaar geleden ook een betaaltak; SEOshop Payments werd opgetuigd met Mollie. CCV Pay moet in de loop van dit jaar ook beschikbaar komen voor webwinkels die draaien op andere software dan CCV, als autonome betaaloplossing.

Premium services
CCV Shop heeft onlangs ook ‘Premium Services’ aangekondigd, die een totaaloplossing moeten bieden aan zowel startende als ervaren webwinkeliers. Marketing- & salesmanager Ivo Rupert laat optekenen: ‘We kregen vanuit de markt een toenemende vraag naar extra service en diensten omtrent onderwerpen als design, consultancy, het uitvoeren van een APK-check, seo, sea en extra hulp bij het inrichten van de webshop, zowel aan de voor- als aan de achterkant. Omdat wij onze klanten graag alle tools bieden om van hun webshop een succes te maken, zijn we trots dat ze vanaf nu gebruik kunnen maken van deze extra diensten.’

Multishop
Tenslotte heeft CCV Shop ‘Multishop’ ontwikkeld, een centrale omgeving waarin ondernemers meerdere webshops kunnen beheren. De shops zijn aan de achterkant gekoppeld aan één voorraad. Multishop wordt nog getest (bèta) en geoptimaliseerd.