Twinkle | Digital Commerce

Sears: gratis verzending voor fysieke winkelbezoeker

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:06

Om het aantal downloads van zijn mobiele applicatie te stuwen, heeft Sears iets nieuws bedacht: gebruikers van de app kunnen producten uit het assortiment gratis naar hun huis laten sturen, zolang ze in de winkel zijn. Een besteldrempel geldt dan niet.

Het is niet ongebruikelijk dat winkelbezoekers verzoeken een artikel dat niet in de winkel ligt naar hen op te sturen. Doorgaans moeten ze daar echter een medewerker voor aanschieten, die de bestelling in orde maakt. De nieuwe feature in de Sears’ app biedt shoppers feitelijk extra self-service, wat wachttijd kan voorkomen. Ze moeten wel hun locatievoorzieningen aan hebben staan voor wat Sears ‘free in-store shipping’ noemt.

Free shipping en in-vehicle pickup
Sears verlaagde zijn algemene besteldrempel voor free shipping onlangs van 45 naar 35 dollar. Niet alle producten op Sears.com  komen ervoor in aanmerking, sowieso zijn alle producten van externe verkopers uitgesloten. Sears biedt webshoppers ook de mogelijkheid om producten (doorgaans kosteloos) op te komen halen bij een van zijn winkels. Daarvoor hoeven Amerikanen de auto niet uit.

Lees ook: