Twinkle | Digital Commerce

Twinkle wordt 10!

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:59

Twinkle is jarig en daar staan we in het komende nummer - Twinkle 9 - uitvoerig bij stil. Het eerste nummer verscheen in december 2005 en sinds die tijd is er héél veel gebeurd op het gebied van (online) retail.

En wie weet dat beter dan u zelf? Wij horen dan ook graag uw verhaal. Of u nu retailer of toeleverancier bent. Hoe uw bedrijf in de afgelopen tien jaar is uitgegroeid tot multinational. Of hoe het businessplan waarvoor u tien jaar geleden de handen op elkaar kreeg, totaal niet bleek te werken, omdat de toekomst zich toch iets anders ontvouwde. Wat heeft u verrast of verbijsterd? Wat had u nooit zien aankomen of juist heel erg overschat?

We zijn op zoek naar mooie, grappige, spannende of ontroerende verhalen. Hoe heeft tien jaar online retail uw leven veranderd? Wij zijn benieuwd! Schrijf uw verhaal in maximaal 250 woorden, doe er een leuke selfie bij en stuur dat vóór 19 oktober naar redactie@twinklemagazine.nl. Wie weet ziet u zichzelf terug in ons jubileumnummer.