Twinkle | Digital Commerce

Twinkle Tijdmachine: Bax-shop.nl

2017-11-11
180101
  • 1:13

Twinkle wordt 10! Volgende maand verschijnt het speciale jubileumnummer. Ook op de website staat de redactie stil bij de tiende verjaardag. Elke week stoppen we een online retailer in de Twinkle Tijdmachine.


Vorige week heeft u kunnen zien hoe Bol.com er tien jaar geleden uitzag. Vandaag kijken we naar Bax-shop.nl, met een online jaaromzet van 77 miljoen euro inmiddels de nummer 19 van de Twinkle100.

Digitale showroom
Bax-shop.nl was tien jaar geleden ‘de digitale showroom van Bax light & sound’, zoals u hieronder kunt lezen op de zeer tekstrijke homepage van toen. ‘Om u alvast een kleine impressie te geven van de producten staat bij elk product een of meerdere afbeeldingen. En natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om direct online de producten te bestellen.’

Interessant is ook de speciale aanbieding:30 procent korting op de verzenkosten voor wie ‘het bonbedrag vooruit overmaakt’. Inmiddels verzendt de goed groeiende Zeeuwse retailer orders vanaf 50 euro gratis. 
 
Bax-shop.nl in 2005:

Bax-shop.nl in 2015:

-----------------------------------------------
10 jaar Twinkle
De redactie van Twinkle is op zoek naar mooie, grappige, spannende of ontroerende verhalen. Hoe heeft tien jaar e-commerce uw leven veranderd? Hoe is alles totaal anders uitgepakt dan u tien jaar geleden vermoedde? Wij zijn benieuwd! Schrijf uw verhaal in maximaal 250 woorden, doe er een leuke selfie bij en stuur dat naar redactie@twinklemagazine.nl. Wie weet ziet u zichzelf terug in ons jubileumnummer.
-----------------------------------------------