Twinkle | Digital Commerce

Thuisbezorgd.nl lanceert app voor slimme Samsung-televisies

2017-05-27
180101
  • 1:16

Bezitters van een Samsung Smart TV kunnen daarop voortaan pizza, sushi en andere maaltijden bestellen via een app van Thuisbezorgd.nl. ‘Wij maken het je graag gemakkelijk. Waarom je tablet of smartphone pakken als je toch al een afstandsbediening in je hand hebt?’

Als gebruikers één keer contactgegevens aan de slimme tv-applicatie koppelen met hun tablet of smartphone, onthoudt de app die. Vervolgens kunnen gebruikers in drie stappen een maaltijdbestelling plaatsen op de beeldbuis.

Thuisbezorgd.nl maakt vanochtend op Twitter trots melding van de nieuwe bestelmogelijkheid bij meer dan vijfduizend restaurants. Betalen kan contant aan de deur. De app biedt ook inzage in honderdduizenden klantbeoordelingen en een ‘herhaalbutton’ waarmee gebruikers snel opnieuw hun favoriete maaltje kunnen bestellen.

Mobiele focus
Kort geleden stak Thuisbezorgd.nl, dat tegenwoordig ook een afhaaloptie biedt, zijn site in het nieuw. 'De grootste verandering is dat we ons volledig op mobiele apparaten zijn gaan richten', zei ceo Jitse Groen in een reactie aan Twinkle. 'We verwachten dat we binnen twee jaar nauwelijks nog pc-bezoekers over hebben.' Ook internationale zustersites van Thuisbezorgd,nl, waaronder Pizza.be en Lieferando.de, gingen verder op het nieuwe design.

Rode cijfers
Groen zei afgelopen zomer dat de nummer 5 van de nieuwe Twinkle100 sinds de oprichting verlies maakt. Pas over twee jaar denkt hij voor het eerst zwarte cijfers te kunnen schrijven. ‘We kunnen nu ook wel winst maken, maar dan groeien we niet meer zo snel.’