Twinkle | Digital Commerce

ING introduceert eigen internetkassa

2017-10-05
180101
  • 0:55

ING introduceert Kassa Compleet, een internetkassa voor webwinkeliers met daarin ‘alle gangbare Nederlandse betaalmethoden’. Het totaalpakket moet het starten van een online winkel gemakkelijker maken.

Kassa Compleet is een nieuw betalingspakket dat startende en bestaande webwinkels kunnen integreren om consumenten te kunnen laten betalen met iDeal, creditcard of overschrijving. In een later stadium komen daar nog betaalmethoden als PayPal en achteraf betalen bij, vertelt een woordvoerder aan Twinkle.

Eén overzicht
‘In een oogopslag ziet de ondernemer de binnenkomende order, afgeronde betalingen en zijn omzet. En de volgende werkdag staan de klantbetalingen op zijn rekening’, belooft ING aan webwinkeliers. De internetkassa is geschikt voor gebruik op smartphones, tablets en desktops.

Niets missen
ING wil het met zijn nieuwe tool gemakkelijker maken voor e-commerce ondernemers om hun bedrijf op te starten. ‘Zo hoeft de webwinkelier niets te missen van de steeds maar toenemende online bestedingen’, stelt het bedrijf in een persbericht. Eerder kwam ING webwinkeliers tegemoet met onder andere de digitale incassomachtiging voor weborders en de introductie van mobiel iDeal.