Twinkle | Digital Commerce

Bax-shop.nl komt bij klanten thuis met vip-service

2017-05-27
180101
  • 1:22

Klanten van Bax-shop.nl kunnen de producten van de online muziekwinkel nu ook samen met een medewerker in huis testen. Het bedrijf is een vip-service gestart, waarmee elektrische gitaren en studiomonitors bij de klant thuis komen.

‘Een van onze productspecialisten komt naar u toe met de producten. Deze specialist kan u bovendien van alle advies voorzien. Het geeft u de kans om absoluut zeker te worden van uw keuze en meteen van de nieuwe aanschaf te genieten’, meldt de nummer 19 van de Twinkle100 op zijn website.

Minimale bestelwaarde
De vip-service kost geïnteresseerden 50 euro. Dit bedrag ontvangen zij retour als één van de producten door hen of een ander wordt aangeschaft. De dienst is dan ook niet voor kleine artikelen; elk product moet een minimale bestelwaarde van 1.750 euro hebben. Betalen verloopt via een per e-mail gestuurde betaallink.

Showrooms
Consumenten kunnen de producten ook nog gewoon in de fysieke showrooms van Bax-shop.nl bekijken. De pure player beschikt over een showroom in thuisbasis Goes. In Antwerpen werd in 2014 een ‘beleveniswinkel’ geopend. De bedoeling is dat er in ons land winkels bij zullen komen, op ‘centrale locaties’. Daarnaast kijkt Bax-shop.nl naar ‘kansen’ in het buitenland.

Succesvol op Britse markt
Bax-shop.nl lanceerde deze zomer zijn nieuwste internationale aanwinst: een dedicated webwinkel in Groot-Brittannië. Het bedrijf zei enkele maanden later ‘overweldigd’ te zijn door het eerste succes op de Britse markt. ‘We halen naar verwachting 130 procent van de forecasted omzet van 2015, terwijl we pas in juli live zijn gegaan’, zei marketingmanager Sabine de Vos in september tegen Twinkle.