Twinkle | Digital Commerce

Lokale Etsy-verkopers nu vindbaar in app

2017-11-08
180101
  • 0:56

Gebruikers van Etsy’s mobiele applicatie kunnen nu ook zien waar zij Etsy-verkopers offline kunnen vinden. Naast fysieke winkels en pop-up stores zien consumenten of een merchant aanwezig is op een nabije vlooienmarkt.

‘We willen de fysieke wereld meer verbinden met onze online wereld’, schrijft Etsy in een persbericht. Etsy Local, zoals de service heet, bestond al op de desktop, maar is nu ook mobiel te raadplegen. De dienst biedt on the go informatie over Etsy-verkopers in de omgeving.

Markten
Merchants die aangesloten zijn bij Etsy Wholesale, de groothandel van de marktplaats in handgemaakte artikelen en vintage fashion, kunnen in Etsy Local aangeven op welke lokale markten zij aanwezig zijn. Zo zijn zij offline sneller te vinden voor consumenten.

Informatie en foto’s
Etsy Local geeft in de app voor iOS en Android-toestellen informatie over openingstijden van fysieke vestigingen en biedt foto’s van producten uit de betreffende winkel of marktkraam. Consumenten krijgen een winkeloverzicht op maat, gebaseerd op hun zoek- en koopgeschiedenis binnen Etsy.