Twinkle | Digital Commerce

Greetz bezorgt cadeaus nog dezelfde dag thuis

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:02

Wenskaartenwebwinkel Greetz bezorgt zijn geschenken nu ook dezelfde dag bij klanten thuis. Het bedrijf biedt same day delivery voor ‘alle verrassingen behalve een losse kaart’.

Greetz kondigt de nieuwe leveringsoptie aan op de homepage en bezorgpagina van de webwinkel: ‘Plaats op de dag zelf tussen 00:00 en 14:00 je bestelling en je kunt kiezen voor "Vandaag bezorging" op de bezorgdatumpagina.' Het cadeau nog dezelfde dag in huis hebben kost de klant 7,95 euro. Drie euro meer dan de standaard bezorgkosten van 4,95 euro.

Moederdag
Greetz breidde onlangs al zijn zondagbezorging uit naar de gehele Benelux. Vervoerder Dynalogic maakte dit mogelijk. Vorig jaar startte de kaartenwebwinkel met het bezorgen op Moederdag - ook een zondag. Deze producten moesten wel de dag ervoor besteld zijn. Ook dit jaar was het weer mogelijk om moeder op het laatste moment nog te verrassen met een boeket.

Coolblue en Bax-shop.nl
Same day delivery wordt al enige tijd door een aantal spelers uitgevoerd. Coolblue startte er in 2012 mee, gevolgd door onder andere Bax-shop.nl. Zij werken ook met Dynalogic. Paradigit test sinds december gratis same day delivery voor klanten uit Eindhoven. Het bedrijf gebruikt hiervoor zijn fysieke winkels.