Twinkle | Digital Commerce

Yoursurprise en Personalgifts samen in cadeaus met ‘characters’

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:01

Yoursurprise.com en Personalgifts.nl hebben een strategische samenwerking gesloten. Gezamenlijk gaan zij een breder assortiment van gepersonaliseerde cadeaus met ‘characters’ als Nijntje en Dikkie Dik verkopen.


Yoursurprise, vorig jaar winnaar van de Cross Border E-commerce Award, verkoopt gepersonaliseerde cadeaus via zijn zestien webwinkels in twaalf landen. Personalgifts.nl is vooral bekend vanwege zijn aanbod van cadeaus met bekende karakters als Nijntje, Donald Duck en Woezel & Pip.

Voordelen
‘We gaan nu de verkoop van gepersonaliseerde cadeaus met characters gezamenlijk regelen’, zegt Yoursurprise-directeur Wouter de Vries tegen Twinkle. ‘Door deze samenwerking krijgt Yoursurprise.com nu ook toegang tot de licenties voor de characters, waardoor wij deze cadeaus ook kunnen gaan verkopen. De merken en licentiegevers van Personalgifts.nl en YourSurprise.com profiteren op hun beurt weer van het productaanbod en bereik van beide bedrijven.’

Verdeling
Yoursurprise.com verzorgt de websites, automatisering en de technieken die het bestellen en personaliseren van de cadeaus met de characters in de twaalf landen mogelijk maken. Daar hoort ook het produceren en verzenden bij, en een meertalige klantenservice. Personalgifts.nl zorgt voor het uitbreiden van het aanbod in cadeaus met characters, met daarbij horende licenties. Daarnaast zullen gepersonaliseerde boeken en chocoladeboxen in Roermond worden vervaardigd.