Twinkle | Digital Commerce

Jan des Bouvrie in zee met Flinders

2017-05-27
163163
  • 1:08

Jan des Bouvrie heeft een overeenkomst gesloten met Flinders. Het bedrijf van Geert-Jan Smits tekent voortaan voor het beheer, de klantenservice en de logistiek van Jandesbouvrieshop.nl, dat eerder werd gerund door De Nieuwe Zaak Retail.

Op de website van Het Arsenaal is te lezen dat de webwinkel van Des Bouvrie is vernieuwd. De ontwerper en zijn vrouw Monique stellen het productaanbod zelf samen. De designmeubels, verlichting en woonaccessoires op Jandesbouvrieshop.nl, van merken als Vitra, Tom Dixon, Moooi, Flos en Luceplan, zijn in de meeste gevallen uit voorraad leverbaar. Veel van de artikelen zijn ook te zien in het Arsenaal, in Des Bouvrie’s woonplaats Naarden.

Overdracht
Jan des Bouvrie werkte voor de online verkoop van zijn producten eerder samen met De Nieuwe Zaak Retail, dat Jandesbouvrieshop.nl opzette. De overdracht van het domein is een ‘logische stap’, staat in het bericht over de samenwerking. ‘Om echt succesvol te kunnen zijn in de exploitatie van een webwinkel is een zekere omvang nodig en moet de organisatie volledig zijn ingericht op online retail.’

Woonwebwinkel annex horecaconcept
Met Flinders lanceerde Geert-Jan Smits begin 2011 een woonwebwinkel annex horecaconcept. Met groeigeld van Peak Capital werd een entree gemaakt in België. Vorige maand lanceerde Flinders een eerste meubellijn onder eigen label.