Twinkle | Digital Commerce

Twee overnames in een week voor Easy 2 Company

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:07

Easy2Company heeft deze week twee webwinkelbedrijven overgenomen, waarmee het eigenaar werd van Kabeltje.com en Trouwartikelen.nl. Het bedrijf aast op meer overnames en het wil Easy2order.nl uitbouwen tot ‘een echt online warenhuis’.

Twinkle schreef eerder deze week over de overname van Rapbid, waarvan Kabeltje.com het vlaggenschip is. Met de acquisitie zijn ook de webwinkels Barproducten.nl, Hdmigroothandel.nl en Djspullen.nl van eigenaar gewisseld. Wouter Hol is in dienst getreden bij Easy2Company, medeoprichter Vincent de Rie zet zijn loopbaan elders voort.

Trouwartikelen.nl
De investeringstak van Easy2Company heeft deze week ook het webwinkelbedrijf van Suzanne en Stefan Meijer ingelijfd. Zij exploiteerden Trouwartikelen.nl, de Duitse evenknie Weddingshop.de en twee kleine shops met generieke domeinnamen: Babyartikelen.nl en Peuterartikelen.nl. Net als Rapbid’s Wouter Hol blijft ook Suzanne Meijer betrokken bij de verkochte webshops.

Nic. Oud
De producten van alle voornoemde shops liggen opgeslagen bij Nic. Oud in Heerhugowaard. Easy2Company huist zelfs in hetzelfde gebouw als zijn fulfilmentpartner. Het bedrijf spreekt de doelstelling uit om van zijn site Easy2order.nl een ‘echt online warenhuis en platform’ te maken. Managing director Joost Blom: ‘Om nog beter in te spelen als partner voor consumenten en bedrijven worden in de toekomst nog meer websites aangesloten. Ook groeien we internationaal door met een goed presterende webshop in Duitsland.’