Twinkle | Digital Commerce

Hema en V&D op vakdag Logistiek & E-commerce

2017-05-27
180100

Pascale Lourens, manager operations e-commerce bij VD.nl en Joke Vink, hoofd e-commerce DC Hema geven tijdens de vakdag Logistiek & E-commerce inzicht in het logistieke proces van beide winkelketens. De vakdag vindt plaats op 19 juni in Houten.

In haar sessie gaat Lourens in op de logistieke uitdagingen die een netwerk van fysieke winkels in combinatie met de webshop met zich meebrengen. Joke Vink, hoofd e-commerce DC Hema, is dagelijks bezig met het verbeteren van het logistieke proces van het e-distributiecentrum in Utrecht. Vanuit die plek worden de bestellingen van Hema.nl, Hema.be en Hema.fr verzonden. Maar het e-dirstibutiecentrum is al gereed om bestellingen vanuit de hele wereld af te handelen. Vink gaat in op de focus op het buitenland en de groei van het assortiment. Wat is de strategie van Hema?  Hoever is die strategie gevorderd en wat staat er de komende maanden te gebeuren?

Op het programma staat verder onder andere een sessie van De Wit Schijndel, specialist in kampeer-, tuin- en sportartikelen die een uitdaging heeft met zowel b2c- als b2b-logistiek. De Expertgroep Delivery van Shopping2020 brengt aanbevelingen en concrete acties over hoe de consumentenverwachtingen in het jaar 2020 waargemaakt kunnen worden.

Logistiek & E-commerce wordt georganiseerd door BBP Media en OGZ, in samenwerking met Thuiswinkel.org.