Twinkle | Digital Commerce

Travix lanceert GowithMax voor reisinspiratie

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:07

Travix International opent binnenkort een nieuwe reissite. GowithMax is een inspiratieplatform waarop consumenten onder andere leuke uitjes en mooie reizen kunnen vinden, in combinatie met de nieuwste persoonlijke reisdeals.

GowithMax is volgens het platform zelf niet de zoveelste website waarop ‘de hoogste kortingen en beste aanbiedingen wordt beloofd’. ‘Max is een online platform dat je gaat inspireren over goeie deals, leuke uitjes, weekendjes weg en reizen welke je direct online kan boeken voor jouzelf, het gezin of met je vrienden en familie’, staat er op de site vermeld.

Max-alerts
Om gebruik te kunnen maken van de reisopties en activiteiten dienen consumenten eerst lid te worden van het platform door via de e-mail of Facebook een account aan te maken. Op basis van hun gegevens (leeftijd, postcode, reisgedrag) op bijvoorbeeld social media ontvangen leden straks de nieuwste persoonlijke aanbiedingen. Ook kunnen klanten zich aanmelden voor zogenoemde Max-alerts.

Omzet BCD Group
Onder andere Cheaptickets.nl, Cheaphotels.nl, Cheapcars.nl en Vliegwinkel.nl maken deel uit van Travix International’s portofolio. Het reisbedrijf is onderdeel van BCD Group dat het afgelopen jaar een omzet boekte van 24 miljard dollar (17 miljard euro), een stijging van 5 procent ten opzichte van de opbrengsten in 2012. Het bruto bedrijfsresultaat kwam uit op 128 miljoen dollar (92 miljoen euro).